Vierweekse introductiecursus meditatie begint op 8 april 2015

Inward meditatiecentrum begint met het verzorgen van cursussen. Om het cursusaanbod af te trappen verzorgt Merijn de Haen, de oprichter van Inward, een introductiecursus. Deze vierweekse cursus vormt een geleidelijke kennismaking met de meest toegankelijke meditatie-oefeningen uit het Boeddhisme.

Meditatie voor Westerlingen

De oefeningen zijn toegespitst op de behoeftes en belevingswereld van de gemiddelde Nederlander. We zullen dus niet buigen naar boeddhabeelden, geen mantra’s chanten en we zullen ook geen Japanse theeceremonies verzorgen. Een van de doelen van Inward is om meditatie uit het domein van het zweverige te halen en in te zetten als middel om jouw leven op dit moment luister bij te zetten.

“Meditatie is een manier om je belangrijkste instrument te leren kennen. Om te leren waar je geest goed in is en waar het af en toe misgaat. Het is een manier van kijken naar je leven die radicaal is, zowel in haar eenvoud als in haar universele toepasbaarheid.”

Praktische details van de introductiecursus meditatie

De cursus begint op 8 april 2015 en beslaat vier woensdagavonden. Iedere avond duurt 75 minuten. We beginnen om acht uur en zijn dus om kwart over negen klaar. De kracht van de cursus ligt vooral in het thuis oefenen met de oefeningen. Zonder deze beoefening is de cursus weinig meer dan een gimmick. Meditatie is te vergelijken met het trainen van een spier; gerichte, regelmatige inspanning geeft de beste resultaten.

De prijs voor deze cursus bedraagt in 2015 € 99. Omdat de editie van 8 april de allereerste editie betreft is dit bedrag nog verlaagd naar € 79. Als je ooit de behoefte hebt gehad om te leren mediteren dan is dit je kans. De meeste andere meditatiecursussen kosten een veelvoud van dit bedrag.

Inward meditatiecentrum is zeer centraal gelegen, zowel in Utrecht als in Nederland. Het ligt op een steenworp afstand van het Centraal Station van Utrecht, zelf het meest centraalgelegen en drukstbezochte station van Nederland.

Aarzel niet langer en meld je aan voor de introductiecursus meditatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *