Herontdek je persoonlijke romance met het leven

Lieve vriend(in),

Je zult vast weten dat een goed leven niet inhoudt dat je wegloopt voor pijn. Het gaat niet om het verzet tegen dat wat er al is. Sterker nog, een goed leven gaat meer over volledig aanwezig zijn bij ieder moment dat je voorgeschoteld krijgt. Op die manier wordt je hele leven één groot liefdesverhaal. Een romance met zowel de hoogte- als de dieptepunten van het leven, omdat ze allemaal hun plek hebben.

Een manier om meer aanwezig te zijn is door het oefenen van mindfulness en metta als persoonlijke vaardigheden. In de tien-weekse introductiecursus mindfulness van Inward meditatie gaan we deze skills geleidelijk verder verdiepen, zowel door het doen van formele meditaties en door je dagelijks leven – ongeacht hoe dat eruit ziet. Terwijl de cursus vordert experimenteren we op een vriendelijke manier met deze dimensies van je menselijkheid, totdat je dat aspect van jezelf herontdekt dat niet wordt beïnvloed door welke ervaring dan ook.

Doe mee met deze cursus om jezelf bekend te maken met een radicaal andere manier van zijn. Om opnieuw kennis te maken met wie je werkelijk bent, onder al het drama dat je jezelf steeds maar aanmeet. We leven soms in de overtuiging dat onze boosheid, onze zorgelijkheid of onze depressies essentiële onderdelen vormen van wie we zijn. Maar dat is niet zo, en je kunt dat zelf ervaren door serieus aan de slag te gaan met de oefeningen uit deze cursus.

Als je al eerder een mindfulnesstraining of meditatiecursus hebt gedaan kun je ook baat hebben bij deelname aan deze cursus. Iedere keer dat je dieper duikt in deze staten van zijn die maar zelden worden bezocht wordt je beeld van de werkelijkheid een stukje helderder. Met meer geluk, een diepere verbinding met de onderdelen van je leven die belangrijk voor je zijn en meer vrijheid om je eigen antwoorden op de prachtige uitdagingen van jouw leven te vinden als gevolg.

Ervaar jouw persoonlijke romance met het leven. Doe mee met de introductiecursus mindfulness meditatie.

Met hartelijke groeten,

Merijn de Haen
Inward Meditatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *