Meditatie-abonnementen en strippenkaarten voor groepsmeditaties

Inward organiseert wekelijks een groepsmeditatie. Daarin beoefenen we mindfulness en metta meditatie.

De kosten van een losse les bedragen € 10.

Abonnementen zijn ook beschikbaar. Een abonnement kost € 29 per maand en loopt 3 maanden. Een kwartaalabonnement kost dus € 87. Als je je voor een jaar vastlegt betaal je € 20,75 per maand, voor een totaal van € 249. Met een abonnement kun je iedere dinsdagavond aanschuiven. Abonnementen zijn persoonsgebonden.

Daarnaast hebben we strippenkaarten die een jaar geldig zijn. Daarmee kun je 10 keer deelnemen voor de prijs van € 87 (€ 8,70 per les), of 25 keer voor € 199 (€ 8 per les). Strippenkaarten zijn ook handig als je bijvoorbeeld eens iemand wilt introduceren.

Wil je iemand het cadeau van mindfulness geven? Geef hem of haar dan een Inward Tegoedbon. Deze is er in meerdere maten, allen zijn op ieder moment in te wisselen en allen zijn een jaar geldig.

  • de proefles, kosten € 10
  • de “vijf” – vijf meditatiesessies – kosten € 45
  • de “tien” – tien meditatiesessies – kosten € 87

mindfulness met u-pas utrechtOp alle abonnementen en tarieven is korting te ontvangen met de U-pas. Neem je U-pas mee naar de bijeenkomst om gebruik te maken van de korting.

Overigens is het zinnig om te vermelden dat het een goed idee blijft om je aan te melden voor iedere bijeenkomst waaraan je wilt deelnemen, abonnement of geen abonnement. Aanmelden kan via dit formulier maar je kunt Merijn ook een SMS sturen (telefoon: 0647428754).