Gezocht: leraren (yoga, tai chi, mindfulness, levenskunst, nlp, etc)

Voor een uitbreiding van het concept is Inward op zoek naar leraren op het gebied van wellness, zelfontwikkeling, spiritualiteit, de innerlijke reis, ontspanning, filosofie, etcetera.

Inward is sinds 2015 een rustige plek voor de ontwikkeling van mindfulness, inzicht en liefdevolle vriendelijkheid. Cursussen, wekelijkse meditatiesessies, en coaching.

De uitbreiding van het concept: een breed centrum gericht op thuiskomen bij jezelf, dat dient als ontmoetingsruimte, een plek om cursussen te volgen, en te oefenen met de randen van je comfortzone. Waar een cursist altijd weer iets nieuws kan vinden, en waar ook ruimte is om de stap naar leraar te maken. Een “derde ruimte” gericht op zelfkennis, zelfontwikkeling, en excellentie. Een plek waar iedere leraar zijn praktijk heeft, maar ook samen zorg draagt voor het geheel.

Verbindende factoren:

  • dat we het menselijk opbloeien centraal stellen, niet alleen dat van de cursist maar ook onze eigen doorgaande ontwikkeling
  • dat we een holistisch beeld van de mens voor ogen houden
  • dat we hoge ethische standaarden aan onze dienstverlening stellen en bereid zijn samen een ethische code op te stellen en te handhaven

De planning is om in de komende weken tot maanden te komen tot een werkbaar zakelijk concept, via een discussie omtrent de invulling van de grijze vlakken, zoals lokatie, gebruik van digitaal, investeringen, verdienmodellen, marketing, toegankelijkheid, samenwerking met instanties, en allerlei andere zaken. Dit is een kans om vanaf het begin betrokken te zijn bij het bedenken en opzetten van een nieuw zakelijk concept, waarbij jij de ruimte krijgt om te doen waar je goed in bent.

Dit is dus geen traditionele baan, maar een mogelijkheid om deel uit te gaan maken van een samenwerkingsverband waarin we zowel naast als mét elkaar zakelijk actief zijn op het gebied van menselijk floreren.

Spreekt dit je aan? Reageer dan vooral :) Neem hier contact op met Merijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *