Introductiecursus mindfulness meditatie begint op woensdag 13 januari 2016

Wil je graag leren mediteren maar kom je er zelf niet zo goed aan toe? Doe dan mee met de introductiecursus mindfulness meditatie van Inward meditatiecentrum.

We behandelen de drie onderdelen van een gebalanceerde meditatiebeoefening: concentratie, mindfulness en liefdevolle vriendelijkheid. De cursus duurt acht weken en begint op woensdagavond 13 januari 2016. Iedere week wordt er huiswerk meegegeven zodat je ondersteund wordt in het opbouwen van je nieuwe gewoonte, meditatie. Een deel van het huiswerk gaat bovendien in op de directe toepasselijkheid van meditatieve technieken in je dagelijkse leven. Op deze manier blijft je nieuwe gewoonte niet beperkt tot je beoefening thuis, maar maak je haar “draagbaar”, net zoals je mobiele telefoon.

Inbegrepen in de kosten van de cursus is de entreeprijs van de meditatiesessies op dinsdagavond.

De introductiecursus mindfulness meditatie wordt vaak ervaren als zowel diepzinnig als leuk. We houden de sfeer licht maar er wordt tegelijk aandacht geschonken aan het scheppen van veiligheid en ruimte voor het bespreken van de moeilijkere kanten van het leven.

Leuk als je meedoet! Je kunt hier meer informatie vinden over de introductiecursus mindfulness meditatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *