Meditatie abonnementen en strippenkaarten bij Inward

Vanaf februari 2016 biedt Inward zowel abonnementen als strippenkaarten aan. Daarmee worden de zeven wekelijkse meditatiebijeenkomsten van het meditatiecentrum voordeliger voor terugkerende bezoekers.

Met een abonnement bespaar je op meerdere manieren. Natuurlijk wordt de prijs van een losse les (flink) voordeliger. Daarnaast kun je eens in de maand in je abonnement meedoen met een langere les. Tenslotte krijg je een aantal uren solo-zitten cadeau. Dat betekent dat je kosteloos gebruik kunt maken van de meditatiefaciliteiten bij Inward.

Er zijn drie verschillende soorten abonnementen. Het Studentenabonnement is zeer voordelig met € 39 per kwartaal. Daarvoor kun je eens per week deelnemen aan de lunchpauzemeditaties of de dinsdagavondmeditatie. Het Meditator abonnement is er in drie vormen, voor de drie verschillende bijeenkomsten. Tenslotte is er het Unlimited abonnement, waarmee je geheel onbeperkt kunt deelnemen aan de meditatiegroepen bij Inward. Lees hier alles over de verschillende abonnementen.

Er zijn twee strippenkaarten, eentje van 10 strippen, waarmee je in totaal € 7,50 bespaart op de prijs van een losse les. En eentje van 25 waarmee je maar liefst € 30 minder kwijt bent. Strippenkaarten zijn een jaar geldig en niet persoonsgebonden. Alle informatie over de strippenkaarten vind je hier.

Het is overigens – ook MET een abonnestrippenkaart – altijd aan te raden om je aan te melden voor de meditatiesessie waaraan je wilt deelnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *