Inward is verhuisd!

Na het statige, welhaast verheven, Vredenburg heeft Inward besloten mindfulness nog iets dichter bij de werkvloer te brengen. Vandaar de samenwerking met Werf5, Utrechts meest bijzondere co-working space! 

Gevestigd in een voormalige geluidsstudio, in een kantoor, in een werfkelder is Werf5 een ongewone ontmoetingsplaats voor talenten van allerlei pluimage. Uiteraard vind je er de grafisch designers en web developers, maar je kunt er ook terecht voor heerlijke catering of een speciaal voor jou ontworpen escape room challenge; er huist zelfs een punk drummer.

Volgens mij vroeg je of het dan niet wat te luid is voor meditatie – ja ik kon je niet zo goed verstaan met al die muzikale fratsen. Maar om op je vraag terug te komen; tijdens de meditaties is het er muisstil. Ten eerste omdat Werf5 ’s avonds niet gebruikt wordt, maar vooral omdat we mediteren in een geluidsdichte voormalige studio.

Het is kortom een belevenis. Komt dat zien, lieve mensen, iedere dinsdagavond om 8 uur ’s avonds is de vaste inloop meditatiesessie. Iedereen is weer van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *