Schep meer geluk in je leven met de cursus Geluksrecepten

Leer zelf je geluk te bepalen door het doen van praktische oefeningen, die voortkomen uit oeroude wijsheid en recent wetenschappelijk onderzoek.

Deze cursus geeft je inzicht, maar laat je vooral zelf oefenen met verschillende handelingen die jou de controle over je eigen geluk in handen geven. Zo ben je volledig vrij om je persoonlijke “geluksrecept” in elkaar te zetten.

De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten, waarin we steeds andere oefeningen behandelen die je zelf kunt toepassen om je leven gelukkiger te maken. Op deze manier heb jij de keuze uit meer dan een dozijn geluksverhogende oefeningen waaruit je je eigen recept kunt samenstellen.

De normale prijs van de cursus bedraagt € 191,25 per persoon.

Op zaterdagochtend 14 april 2018 begint een pilot die bedoeld is om zoveel mogelijk feedback terug te krijgen om de cursus zo goed mogelijk te maken. Deelname aan deze pilot kan tegen een (sterk) gereduceerd tarief: de kosten zijn dan € 68,75.

Er zijn beperkt plekken, dus reageer snel als je interesse hebt.

Alle data van de pilot

14 april 2018
21 april 2018
28 april 2018
5 mei 2018
12 mei 2018
19 mei 2018

Alle bijeenkomsten van de pilot beginnen om 10 uur ’s ochtends en eindigen uiterlijk om 1 uur.

Het is goed om vooraf aan te geven dat deze cursus geen wondermiddel is voor depressie of angststoornissen. Het is geen quick fix. De cursus is gericht op relatief gezonde individuen die graag willen oefenen met het verkrijgen van meer controle over hun interne geluksbeleving.

Het verdient ook gezegd te worden dat het enkel weten over het bestaan en de bewezen effectiviteit van de oefeningen je niet helpt. Je moet ze doen.

Hieronder kun je je inschrijven. Leuk als je meedoet :)

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Je email (verplicht)

  Vragen / opmerkingen

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *