Meditatiecursussen in het Nederlands en in het Engels!

Ook in juni kun je leren mediteren bij Inward. Meditatieleraar Merijn de Haen verzorgt twee introductiecursussen, in het Nederlands en in het Engels. De Engelse meditatiecursus begint op maandagavond 8 juni. De Nederlandstalige meditatiecursus begint op woensdagavond 10 juni. Beide cursussen beginnen om acht uur ’s avonds en duren vier weken lang.

Sign up for the English-speaking meditation course.

Doe mee aan de Nederlandstalige meditatiecursus.

Praktische details van de introductiecursus meditatie

De cursus beslaat vier avonden. Iedere avond duurt 75 tot 90 minuten. We beginnen om acht uur en zijn dus uiterlijk om half tien klaar.

De kracht van de cursus ligt vooral in het thuis oefenen met de oefeningen. Zonder deze beoefening is de cursus weinig meer dan een gimmick. Meditatie is te vergelijken met het trainen van een spier; gerichte, regelmatige inspanning geeft de beste resultaten.

De prijs voor deze cursus bedraagt € 99. Als je ooit de behoefte hebt gehad om te leren mediteren dan is dit je kans. De meeste andere meditatiecursussen kosten een veelvoud van dit bedrag.

Inward meditatiecentrum is zeer centraal gelegen, zowel in Utrecht als in Nederland. Het ligt op een steenworp afstand van het Centraal Station van Utrecht, zelf het meest centraalgelegen en drukstbezochte station van Nederland.

Aarzel niet langer en meld je aan voor de introductiecursus meditatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *