Mindfulness cursussen en inloop meditatiesessies bij Inward

Wat gebeurt er nou precies bij Inward? Hieronder vind je de belangrijkste evenementen op een rijtje.

mindfulness-cursus-training-utrecht

Mindfulnesscursussen

Mindfulness trainingen duren tien weken en vragen een stevige inspanning van je, teneinde zoveel mogelijk uit de cursus te halen. Het accent ligt op het ontwikkelen van mindfulness voor persoonlijke groei, dwz om beter te leren omgaan met de hindernissen die je voor jezelf creëert. Het is een prachtige kans om deze essentieel menselijke vaardigheid te leren.

Aanvang van de cursusTijdstipVrije plekkenPrijs
Maandagavond 14 januari 201919:30ja€ 295 Early Bird
Woensdagochtend 16 januari 201910:00ja€ 295 Early Bird

Mindfulness Coaching is een speciale vorm van begeleiding. Bij Mindfulness Coaching staan jouw vragen, jouw proces en jouw tempo centraal. We gebruiken mindfulness en andere meditatieve technieken om meer inzicht, geluk en keuze te creëren. Dit leidt tot meer vrijheid, liefde en verbinding, niet alleen tijdens meditatie maar juist op de plek waar het nodig is: in de wildheid van je dagelijkse bestaan.

mindfulness-meditatiecentrum-utrecht

Vrije mindfulness en metta inloopmeditaties

Iedere dinsdagavond wordt er een inloopmeditatiebijeenkomst georganiseerd. In principe is deze voor iedereen toegankelijk die graag eens met anderen wil mediteren. De bijeenkomsten worden begeleid door een ervaren leraar; dit kan soms in het Engels zijn. Naderhand is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen, het drinken van een kop thee en eventueel het luisteren naar een korte lezing over mindfulness (meditatie).

De kosten van een bijeenkomst: € 10. Als je minder kunt betalen is dat altijd bespreekbaar. Abonnementen zijn beschikbaar.

Klik op de link van de bijeenkomst die je wilt bijwonen om je aan te melden.

Het wordt op prijs gesteld als je je aanmeldt voor de vrije inloopmeditaties, zodat we weten wie er komen. Leuk als je erbij bent!

mindfulness-op-kantoor

Mindfulness op kantoor of evenement

Mindfulness beoefenen waar het het meest nodig is? Met de programma’s van Mindful Mornings komt een ervaren mindfulnessleraar geleide meditaties geven op jouw werk. Ook mogelijk: een mindfulness cursus die specifiek gericht is op de uitdagingen bij jou op het werk. Tenslotte geeft Mindful Mornings ook workshops en lezingen omtrent mindfulness, geluk en creativiteit, bijvoorbeeld op een heidag of strategiesessie.

Neem contact op voor meer informatie