INNER HARMONY: Loslaten van zelfhaat en zelfveroordeling

 • Wil jij in harmonie met jezelf leven?
 • Eindelijk eens afrekenen met dat nare stemmetje in je hoofd?
 • Een leven vol vreugde, integriteit en compassie leiden?

Doe dan mee met deze langzame, liefdevolle en veilige verkenning van deze aspecten van je binnenwereld, hun functie en waar ze vandaan komen.

Door het blootleggen van deze aspecten worden ze minder hardvochtig en minder agressief. Dat maakt het gemakkelijker om te beginnen ze een plekje te geven in de context van je leven, zonder boosheid of weerstand, maar vanuit werkelijke vriendelijkheid.

Hoe gaan we dit doen? Meditatie is een goed begin om je geest een beetje te focussen. Daarna ga je, onder begeleiding en vanuit een aantal kernhoudingen de ontmoeting aan met je innerlijke meubilair. 

Dit kan een diep helende reis zijn, waarbij je zelf zowel de heler als de geheelde bent. Op deze reis bestaat geen “moeten”, of “zou eigenlijk”. Er is geen autoriteit buiten de jouwe, en door die autoriteit ontdek je de enorme kracht van liefde.

Waarschuwing. Dit kan je leven enorm veranderen, als je er ingaat met een open, nieuwsgierige houding en een sterke intentie om je echt bloot te geven aan jezelf.

Datum & Tijd

Geen evenementen?! Kom dan later even terug...

Meld je aan voor deze workshop met behulp van het inschrijfformulier hieronder.

Programma:

10:00 – 10:45 Mindfulness meditatie
10:45 – 11:30 Metta, exploratie
11:30 – 12:15 Praatje // Dialoog
12:15 – 13:00 Metta, dankbaarheid

13:00 – 13:45 Lunch break (zelf meenemen of in de stad betrekken)

13:45 – 14:30 Metta, loslaten 
14:30 – 15:15 Dialoog of creatieve integratie
15:15 – 16:00 Metta
16:00 – 17:00 Reflectie & Einde

Prijs

Voorgestelde Donatie: € 95 per persoon

Ik wil deze workshop graag voor iedereen beschikbaar maken, ongeacht de diepte van hun zakken.

De workshop gaat door als tenminste acht deelnemers zich aanmelden.

Registratie

Registratie is gratis en verplicht je tot niets. Als je serieus bent over het veranderen van je leven dan is dit de eerste stap, en wellicht de moeilijkste, van een grote reis naar innerlijke harmonie, welzijn en tevredenheid.

  1. Je gegevens

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)


  2. Enkele vragen

  Ik wil je vragen om de onderstaande vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Ze zullen niet worden gebruikt in de cursus, maar kunnen een indicatie geven hoe effectief de deelname aan de cursus in jouw geval kan zijn.

  Probeer zo goed mogelijk te reflecteren op deze vragen voordat je een antwoord geeft, zeker - vooral - als je niet gewend bent om in deze termen te denken.

  De eerste vragen zijn bedoeld om vast te stellen hoe je in het algemeen in je leven staat, niet vanuit een zo-zou-het-eigenlijk-moeten perspectief, maar vanuit hoe je het daadwerkelijk doet. "Zou moeten" en dergelijke zijn niet relevant, deze vragen gaan over hoe je echt van moment tot moment leeft. De een-na-laatste vraag meet het niveau van je inzet, terwijl het antwoord op de laatste vraag iets zegt over de blokkades die je van je doel kunnen afhouden.  Zie je je leven of de wereld om je heen vooral als een strijd of als een harmonieus geheel?

  Sterk strijdBeetje strijdNeutraalBeetje harmonieusSterk harmonieus  Hoe is dat voor je werkende bestaan, strijd of harmonie?

  Sterk strijdBeetje strijdNeutraalBeetje harmonieusSterk harmonieus  Je contact met vreemden, bijvoorbeeld in de supermarkt of tijdens het forenzen, strijd of harmonie?

  Sterk strijdBeetje strijdNeutraalBeetje harmonieusSterk harmonieus  Je persoonlijke leven, met de mensen die dichtbij je staan, strijd of harmonie?

  Sterk strijdBeetje strijdNeutraalBeetje harmonieusSterk harmonieus  Je verbinding met jezelf, strijd of harmonie?

  Sterk strijdBeetje strijdNeutraalBeetje harmonieusSterk harmonieus  Je verbinding met datgene dat je leven betekenis geeft, strijd of harmonie?

  Sterk strijdBeetje strijdNeutraalBeetje harmonieusSterk harmonieus  Tot op welke hoogte spelen de volgende emoties een rol in je leven?
  a. angst / zorgenmakerij

  NooitAf en toeRegelmatigVaker dan ik wilSterk

  b. boosheid
  NooitAf en toeRegelmatigVaker dan ik wilSterk

  c. verdriet
  NooitAf en toeRegelmatigVaker dan ik wilSterk  Alleen jij kunt je leven richting meer harmonie bewegen, en alleen jij kan dat proces gaande houden. Hoe gemotiveerd ben je om intensief met de oefeningen uit deze cursus aan de slag te gaan?

  Niet gemotiveerdIk twijfelIk wil van het probleem afGemotiveerdSterk gemotiveerd

  Meedoen met deze oefeningen kan betekenen dat je wordt uitgenodigd om tijdelijk bepaalde referentiekaders los te laten die je in het verleden hebben gediend. Maak je geen zorgen, je gaat niet bij een sekte of bij een vage godsdienst. Niettemin kan het zijn dat meedoen met deze cursus ervoor zorgt dat je cognitief tegen wat weerstand aanloopt, wat het moeilijker kan maken om bij je doel uit te komen. De vraag is dan ook: in hoeverre ben je bereid om die referentiekaders tijdelijk los te laten, teneinde zoveel mogelijk uit deze cursus te kunnen halen?
  Niet bereidMisschienNeutraalBereidSterk bereid


  3. Extra informatie en verzenden

  Ruimte voor extra informatie. Waarom wil je meedoen? Alle informatie die je hier invult wordt vertrouwelijk behandeld.