Cursus metta meditatie – “Heb je ervaring lief”

Beter met jezelf door 1 deur? Minder geleefd worden door boosheid, irritatie en frustratie? Een grotere verbondenheid ervaren met de mensen, dieren en dingen om je heen? Dat kan!

Grote belofte, dat wel. En het is zeker geen eenvoudige of snelle weg. Het goede nieuws: het enige dat tussen jou en je doel in staat ben jijzelf.

Uitgangspunt bij de beoefening van metta meditatie – en voor de meeste mensen een volkomen radicaal idee – is dat “slechte” ervaringen niet bestaan. Natuurlijk kunnen er rottige dingen gebeuren, maar het is jouw reactie die bepaalt hoe je ermee omgaat. Die reactie heeft ALTIJD jouw geluk als doel. ALTIJD. Zelfs al ben je verslaafd, zit je diep in de schulden of heb je afschuwelijke dingen gedaan.

Door het continu opnieuw teruggaan naar het expliciet wensen van goede dingen voor jezelf en de mensen om je heen leer je op steeds dieper niveau de waarde van dit uitgangspunt.

Die verschrikkelijke eigenschap die je het liefst stante pede chirurgisch zou willen verwijderen? Die is er alleen maar om jou gelukkig te maken. Hem willen verwijderen heeft dan ook geen enkele zin. Conflict met jezelf heeft geen enkele zin. Behalve misschien voor de schrijvers van fictie en drama. Want dat is wat je doet: drama voor jezelf creëren.

Maar dat hoeft niet zo te blijven. Doe mee met deze diepgravende cursus waarin je acht weken lang aan de slag gaat met het wensen van goede dingen voor jezelf en de mensen om je heen. Pak het serieus aan, dan zal het je leven veranderen!

Praktische informatie omtrent de cursus metta meditatie – heb je ervaring lief
De cursus begint vrijdagochtend 21 augustus om 10:00 uur,
duurt 8 weken,
en kost €199.
Locatie: Inward meditatiecentrum, Utrecht

Aanmelding
Hieronder kun je je aanmelden voor de cursus.

Fout: Contact formulier niet gevonden.