Coaching Utrecht

Wil je nu eindelijk eens je dromen werkelijkheid laten worden? Wil je mogelijkheden ervaren en ze met beide handen aanpakken? Of zie je juist door de bomen het bos niet meer? Dan kan het helpen om er gewoon eens over te praten. Met iemand die je niet veroordeelt, in de watten legt of ongevraagd adviseert. Het uitgangspunt van Inward is dat jij zelf je beste raadgever bent.

Bij wijze van appetizer kun je alvast wat door de coachingsartikelen van Inward heensnuffelen. Een logisch begin is hier. En je kunt hier een index vinden van alle coachingsartikelen op deze website.

Vergis je niet; coaching is hard werken. Vooral voor jou. Door je innerlijke dimensies in kaart te brengen vind je sleutels naar gebieden die tot dan toe verborgen voor je waren. Het verkennen van deze gebieden maakt je belevingswereld steeds groter, dieper en rijker.

Het echte werk ligt dan ook niet op het verbale vlak, maar op het kruispunt van emotie, verlangen, moed en inzicht. Inward coaching gebruikt technieken die inwerken op die vier elementen. De kunst van de coach bestaat eruit om aan te voelen wanneer je een beetje meer of minder van een specifiek element nodig hebt.

In de afgelopen vijf jaar heeft Merijn de Haen van Inward Coaching tientallen mensen begeleid naar meer geluk, mogelijkheden en succes. Sluit jij je daarbij aan?

Neem hier contact op met Inward Coaching voor een introductiegesprek.